efg015794
efg015795
efg015796
efg015798
efg015802
efg015803
efg015805
efg015828
efg015829
efg015830

Learn more about the case below

View Full Screen

Elektroskandia

"The new offices meet the employees' needs for both collaboration and privacy"
Pia Stenwall, projektledare

Client: Elektroskandia

Architect:
MER Arkitekter 
Our role:
Supplier of interior solutions and furniture 
Delivery date:
2017 
Location:
Örebro 
Business:
Logistics 
Workstations:
100 
efg015794

New logistics centre and office

Challenge and solution
Elektroskandia has been operating central warehouses in Örebro for over 50 years. A new logistics center with associated offices and stores was built in the light of the market growing and meeting the demands of the future. The new property is 43,500 m2 and was completed in 2017.

The logistics center is a modern facility with a high degree of automation and renewed processes, the property has received the certification Miljöbyggnad Silver. The building maintains a high standard that favors the environment outdoors and indoors, makes use of renewable energy through the solar cell facility located on the property. Central warehouse, office and shop have from a logistical perspective a very good geographical location.

Today, more than 100 people work in the office. Own offices are mixed with open workplaces in combination with call rooms, telephone rooms and conference rooms of different sizes that meet the employees' need for both collaboration and privacy.

Like what you see?

Want to discuss how EFG can help you with inspirational material, project management or other case related issues? Contact us!

Ask about the products